Tekst die scoort. Bij bezoeker én zoekmachine

Wat ís het toch lastig, dat nieuwe product of die aangepaste dienst beschrijven. En wat laat zo’n blog zich toch makkelijk vooruit schuiven… Herkenbaar?

Wij helpen u aan prettig leesbare, bondige teksten. Correct en professioneel opgesteld. Eenmalig voor de basisinhoud van uw website of structureel voor bijvoorbeeld uw maandelijkse blog.

Goed gevonden worden door Google (en door de rest)

Waarom goede teksten zo belangrijk zijn? Allereerst om uw klant zo goed mogelijk te voorzien van de informatie die hij of zij zoekt. Zodat de telefoon wordt gepakt, het contactformulier wordt ingevuld óf zodat die bestelling wordt geplaatst.

Daarnaast wordt het door zoekmachines als Google zeer gewaardeerd als er leven in de brouwerij is op een website: het consequent aanvullen en aanpassen van teksten kan wonderen doen! Wij zorgen er daarbij voor dat iedere tekst ‘zoekmachinevriendelijk’ wordt opgesteld zodat u geen kansen laat liggen.

Inspiratie voor teksten nodig? Maak je niet druk!

Het bedenken van een pakkende tekst kan een opgave zijn, vooral als u dit niet dagelijks doet. Gelukkig hebben wij een onuitputtelijke lijst met mogelijke onderwerpen paraat staan, zodat we óók voor uw bedrijf voldoende interessants kunnen schrijven. Omdat we niet helderziend zijn, zullen we (telefonisch of op locatie) korte interviews afnemen. Onze notities zetten we vervolgens om in een uitnodigende tekst.

En we toveren meer uit de hoge hoed: denk aan ontwikkelingen in uw branche/vakgebied die interessant kunnen zijn, of aan enthousiaste klanten die hun verhaal over u kwijt willen.

Benieuwd naar wat goede teksten voor u kunnen betekenen? Bel 055 – 533 61 86 en we nemen de opties met u door!