Website-onderhoud en support

Uw website is een volwaardig onderdeel van uw bedrijfsvoering. En moet daarom gewoon werken. Het blijft echter techniek, dus er kán wel eens iets misgaan. Een update die een probleem veroorzaakt, een verbinding die het begeeft, of, helemaal van deze tijd: iemand die met minder goede bedoelingen het dashboard van uw website probeert binnen te komen.

Het is dan geruststellend om te weten dat wij over de kennis en middelen beschikken om uw website online te houden. Waarbij we doorgaans voorkomen, maar als het moet ook snel genezen.

De basis goed geregeld: snelle, betrouwbare webhosting

Met onze eigen hosting op servers die direct gekoppeld zijn aan het internet hoofdknooppunt (AMS-IX), garanderen wij een snelle verbindings- en laadsnelheid voor uw website. Voordeel hierbij is dat dat u alle services onder één dak hebt. Zo kan snel worden geschakeld zonder afhankelijkheid van externe partijen.

Hulp bij onderhoud en beveiliging van uw WordPress website

Prolink biedt u WordPress Up-to-date. Deze dienst verzekert u van een goede en veilige website-werking: u beschikt altijd over de laatste versie van WordPress en de geïnstalleerde componenten. Ook verzorgen wij back-ups met een retentie van 30 dagen.

Mocht zich een technisch probleem voordoen, dan wordt dit kosteloos opgelost. Ook assisteren wij telefonisch wanneer u hulp nodig hebt bij het doorvoeren van een wijziging op de website.

Is uw website niet door Prolink ontwikkeld? Wij bekijken de opties voor het uitvoeren van WordPress-onderhoud graag.

De kosten voor WordPress Up-to-date bedragen € 25,- excl. btw per maand. WordPress Up-to-date is maandelijks opzegbaar. U ontvangt maandelijks een e-mail wanneer het onderhoud is uitgevoerd.

Korting op ons uurtarief

Wanneer u gebruik maakt van WordPress Up-to-date, dan ontvangt u korting op onze ondersteunende diensten. Dit omdat wij dan zeker weten dat wij in een veilige, betrouwbare omgeving werken zonder achter de feiten aan te lopen. U betaalt dan slechts € 55,- per uur voor bijvoorbeeld webshop-onderhoud, SEO-diensten, copywriting of onze mailingservice. Bij afname van 4 uur of meer per week kan deze korting verder oplopen. Wij nemen de opties graag met u door.

Ga ook voor een betrouwbare website! Bel 055 – 533 61 86 om uw website direct mee te laten nemen in ons onderhoudsprogramma.